Tänkte inte mer på de

(null)

Tyckte de va så himla fint ljus. Knäppte en bild och jisses, utsidan visar på insidans trötthet i det där ögonblicket då jag inte var beredd att fejka. 

Jag mår bra. Ja jo jag gör nog egentligen det. Det är bara väldigt mycket att ta in på en och samma gång. Huvudet är helt proppat med känslor och tankar och intryck och funderingar. Vid dagens slut är jag så körd i hela skallen att det enda som funkar för att komma ner i varv är mörkchoklad och meditation. 

Jag skriver inte här för att jag inte vill. Jag skriver inte här för att jag inte hinner. För att jag har så mycket annat att skriva på. Tentor, pjäser, skisser, idéer och inspirationsmaterial till framtiden. Att jag skriver här är inte brist på inspiration. Tvärtom så har jag nu fler tankar, åsikter och känslor än någonsin, jag har bara valt att bearbeta det i ett annat forum. 

Förövrigt har jag gått och blivit riktigt stormförälskad i Göteborg. Jag trodde jag älskade det under gymnasiet, men det är en helt annan grej att bo här. Jag älskar att höra det smällas rakter på Liseberg påvägen hem från spårvagnshållplatsen. Jag älskar att ägaren på sushistället två meter från min dörr kommer ihåg min standardbeställning. Jag älskar att knö mig igenom folkmassor och känna pulsen från människor som är påväg framåt. Jag älskar att sitta på andralång, dricka några öl och ha människor att prata med som kan få mig att skratta. Jag älskar att kunna lämna mitt hem och strosa omkring och vara helt anonym. Jag älskar att bo nära människor jag kan anförtro mig till.

Men jag är också trött och stressad. Säkert brist på d-vitamin och för många bollar i luften. 

Fast julkänslan ändå, det var flera år sen som jag var taggad på jul utan att det var påtvingat från andra? Jag fascineras av snön, har vart och köpt lussekatter till mig själv och föreslagit glöggkvällar? Vem har jag blivit? 
0 kommentarer