Struktur kan ju va bra - för en som är ostrukturerad!

(null)

(Inte be om ursäkt. Inte be om ursäkt. Inte be om ursäkt.) 

Jag har inte bloggat - trots mina stora ambitioner att göra något bra av den här bloggen. Ambitionerna är dock kvar!!! - men tiden är de inte. Eller okej jag tror det är dags att vara lite privat i några meningar:

Senaste tre veckorna har varit helt bananas. Jag har gått från 40 graders feber till att panik packa medan tårar blandats med svett och det känts som om att alla inälvor bytt plats med varandra. Dvs i klarspråk så har jag haft en väldigt grov släng av influensan och jag har flyttat. Hela livet just nu känns som en vitduk. "Åh va härligt" kanske någon tänker men nej livet är en vitduk och jag är en konstnär med hjärnsläpp som tappat bort mina färger. Allt är oklart. Allt är svårt. Allt känns oöverkomligt. Jag har så mycket tid och så lite lust och så många tomrum men fel saker att fylla dem med. Och någonstans mitt i denna total förvirring sitter jag och rullar tummarna och bara önskar att något fantastiskt ska flyga in genom mitt fönster och bara ge mig lite jävla mening. 

Nu har jag gnällt färdigt.

Förlåt. 

Fan. 

Aja. Jag ville mest bara titta in här för att ge ifrån mig ett livstecken. Jag vill också uppdatera er om min nya struktur - jag kommer publicera texter här två gånger i veckan - torsdag och söndag. För att få några slags stolpar i livet att förhålla mig till så känns den strukturen som en bra idé. En slags motiverande deadline, typ. Och kanske känns de fjuttigt tycker ni, men jag känner kvalité går före kvantitet. Jag vill skriva texter som är välgenomtänkta och de tar tid. Först att komma upp med en idé till ett inlägg. Sen ska tanken prövas och rensas från olika vinklar och detta kräver att jag läser på om det jag vill skriva om. Därefter ska själva inlägget skrivas och de kräver tid och koncentration. Hela den här processen tar inte en kvart. 

Så jo. Det räcker med två inlägg per vecka. Nu har jag en viktig och stor tenta att skriva den här veckan som ska in till helgen så lovar inga stora och genomtänkta inlägg just den här veckan - men något kan jag nog skramla ihop mellan pluggtimmarna. 
0 kommentarer