Hej hösten

Så vart de höst igen. Drog upp rullgardinen för att få mötas av morgonljuset, men mottogs istället av ett stillsammast dunkel. Göteborg vart grått. Efter en solig helg som pressat ut det sista av ljuset, så är det nu dags att välkomna 6 månader mörker. 


Det har varit en av dom där helgerna då allt tas som en storm. Jag har svängt lite hit och lite dit. Inte tänkt så mycket utan låtit magkänslan få styra. Varje dag gått och lagt mig med tusen tankar, men ändå låtit tröttheten få ta befälet. 

Ny månad. Ny delkus. Nya reptider. Jag är så uppe i att ta vara på tiden att jag glömmer bort att ta vara på mig själv. Eller? Jag känner mig kluven. Jag tvättar såpass regelbundet att jag alltid har kläder att ta på mig på morgonen. Jag kanske inte äter på regelbundna tider och super näringsrikt och sömnen sker när jag får tid. Men jag mår bra. Mitt i all planering, spårvagnsturer, kurslitteratur, manus och obekanta ansikten så känner jag mig lugn. Inte mer stressad än nödvändigt. Mörkret och hösten må komma men jag ser ljust. 

Nu ska jag ta vagnen och bussen ut till Lindholmen för att vara motläsare. Sen ska jag till bibblan och låna om  och Margarita. Därefter ska jag läsa klart ”Molnen” och sen se något teveprogram och brodera om jag orkar. Ska försöka klämma in lite morotssoppa däremellan också.

Så ser mitt liv ut. Början på oktober 2017. 

0 kommentarer