Intryck

Ugh. Jag tror att jag har tappat bort mitt språk. Orden ligger inte rätt när jag skriver. Onödiga upprepningar och sammanhang som inte hör ihop på något sätt. Är inne i någon slags kulturbubbla där jag konstant matas med intryck och starka influenser att jag nånstans i alltihop glömmer bort vart jag själv står och vad jag vill skapa. Mina texter blir aldrig lika bra som deras. Mina tolkningar saknar det personliga. Min röst är monoton. Kraven är för många och jag är förvirrad. 


Frågeställningen "va de Gud som skapa människan eller människan som skapa gud?" kom upp idag på workshopen. Har tänkt på detta i flera timmar nu. 

Såg klart Twin peaks säsong 3 igår. Så mycket känslor jag inte har bearbetat. Ska skriva ett bra jävla långt inlägg om det men behöver tid att smälta. 

Rikard Wolffs självbiografi har varit med mig sen dagen jag flytta till gbg. Igenkänningen i hans historia och hans tankar är något starkt som retar mig i hjärtat. 

Ska på två teaterpjäser denna vecka. Antagligen en pjäs nästa vecka. Älskar scenkonst. Vill spendera alla mina vakna timmar på scenen eller vid sidan av scenen. 

Har läst sju pjäser på två veckor. Så mycket att tolka och bearbeta. 

Om ett år är det val. Måste sätta mig in i partipolitiken igen. 

Jag har börjat spänna käkarna igen. Och jag har börjat skriva dagbok igen - men den här gången i en ny form. Max tre meningar varje dag och så kanske lite ströord. Bara för att minnas. 

Måste börja åka hem till Alingsås oftare. Inser nu efter Gotland vilken blessing det är att ha sin familj på rimligt avstånd. 

Lyssnar på radionyheterna varje morgon. Känns så skönt och inte alls så farligt som jag trodde. Lyssnar på P4 Göteborg så mycket lokalt och gulligt om allt möjligt. 

Känner ett saftigt sug efter att få resa ut i världen. Saknar Paris. Vill se mig omkring. 

Ska se en utställning på konstmuseet imorgon hade jag tänkt. Om inte skoldagen blir för lång och jag blir för trött. 

Jag mår inte dåligt idag. Jag gör faktiskt inte det. Det känns som att jag måste be om ursäkt men nää. Nää. Blir jag välsignad med att gå till sängs med ett leende på läpparna, då ska jag fan ta vara på det. Mitt i allt som varit och allt som komma skall, känns det skönt att se sig själv i spegeln, le och kunna säga "det blev bättre. Glada dagar existerar". 

Nu ska jag gå och lägga mig. Lögn, jag ligger redan i sängen. Jag ska släcka lampan och sova. 

Godnatt. 
0 kommentarer